Het was een mooi avontuur......
1 augustus 2025 - Assen, Nederland
Na precies 1 jaar hebben mijn vrouw en ik besloten om te stoppen met de baan als chauffeur bij Repatrans uit Beilen. Wij hebben een aantal voor- en nadelen van deze job op een rijtje gezet en kwamen tot de conclusie dat de combinatie van onregelmatig (seizoen)werk, kinderen, kleinkinderen en een zeilboot, niet ideaal voor ons is. Afgelopen jaar heb ik ontzettend genoten van de afwisselende ritten met de kleine truck, de vlucht naar Griekenland, de treinreizen door Frankrijk en het rijden met de grote Mercedes en MAN truck met oplegger.
In korte tijd ben ik door maar liefst zestien landen gereisd: Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Griekenland, Noord Macedonië, Servië, Tsjechië, Kroatië, Frankrijk, Spanje, Baskenland, België en Luxembourg. In het begin reed ik samen met een collega, later zelfstandig, een mooie uitdaging. Ik wil hierbij collega's Klaas, Joop, Alfred en Andries bedanken voor de gezellige en leerzame ritten. En natuurlijk Jan Zinger (Repatrans) die mij het vertrouwen gaf, ondanks dat ik vóór augustus 2024 nog nooit op een grote truck had gereden.
En nu?
Na een sollicitatieperiode van drie weken heb ik een contract getekend bij een groot Zweeds softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in applicaties voor de sportsector. Vanaf begin 2025 breidt het bedrijf uit naar Nederland en de rest van de Benelux.
Ik ga aan de slag op de servicedesk voor Zwemscore, een systeem dat wordt gebruikt door zwembaden en zwemscholen voor administratie, planning en leerlingvolgsystemen. Ik ben 25 jaar geleden de bedenker van dit programma en na een pauze van twee jaar, na de verkoop van mijn eigen zwemschool, ben ik nu weer actief betrokken bij de verdere ontwikkeling en ondersteuning ervan.
En tot slot: bedankt allemaal voor het volgen op Reislogger en voor alle leuke reacties! Het was leuk om mijn reizen met iedereen te delen. Deze blog gaat op een gegeven moment dicht, maar wie weet duikt er ooit weer iets nieuws op. Voor nu: tot ziens en blijf reizen (of dromen)!

Verder gaan met jouw oude liefde zwem score is vast een mooie stap voor jou en jullie!
Heel veel succes en plezier
Groet Rudy
Heel veel plezier in je nieuwe baan, weet wel dat de koffie nog steeds klaar staat ( dan wel vers gemaakt)
Met mijn pols gaat het steeds beter maar we gaan zeer waarschijnlijk dit jaar niet meer weg door allerlei andere vervelende mankementen. We hopen je toch ooit weer te zien, met vriendelijke groet en dikke kus Mariëtte Glavimans
Ik kom zeer zeker langs wanneer ik (wij) in de buurt zijn, altijd gezellig. Gelukkig gaat het steeds beter met je pols maar vervelend dat jullie niet mee met de camper weg kunnen.
Ik niet meer rijden, maar wel een beetje terug in mijn oude werk. Achter de computer en geen zwemles meer geven, heb er wel zin in. Mochten jullie nog wel per ongeluk in Drenthe terechtkomen dan zijn jullie uiteraard welkom. Ook hier is verse koffie....
Groetjes,
Rob